Product was successfully added to your shopping cart.

 

Om Fredagsslik

Her på Fredagsslik vil vi gerne sørge for alle danskere har mulighed for at få en sød, lækker og ikke mindst hyggelig fredag. Fredagsslik er hele Nordens største online slikbutik, under den tyske virksomhed ShopAll24 Germany GmbH.

Vores mål er at forkæle alle danskere med lækkert billigt slik, og at gøre den travle hverdag mere overskuelig, da der er levering lige til døren. Vi vil gerne give alle vores forbrugere mulighed for at UNBOX hygge hver fredag. Med medlemsskab på fredagsslik.dk, får du leveret en pakke hver måned. Pakken kan trækkes frem hver fredag, og indholder produkter efter dine preferencer, for med alle de forskellige varianter, kan du vælge den pakke der ligger lige inden for "din søde tands" smag.

Fredagssliks vision er at tilbyde produkter til billigere priser til alle forbrugere i Skandinavien. Du som forbruger kan selv vælge, om du vil hente varerne hos os på vores lager i Flensborg, eller om du vil have dem leveret lige til døren. Vi stiller en service til rådighed på vores hjemmeside, hvor du kan se nogle udvalgte fragtfirmaers priser for levering af netop de varer, som du har lagt i indkøbskurven. Applikationen på hjemmesiden udregner fragtprisen på baggrund af vægt, og du kan herefter selv vælge det firma, som du ønsker varen leveret af. Når du har valgt fragtfirma, overføres du helt automatisk til fragtfirmaets hjemmeside, hvor fragten betales, og varerne bliver leveret få dage senere. Fredagsslik udfører således ikke fragten, og har ikke noget med denne del at gøre. Se mere nederst.

De enkelte lande i Norden har forskellige momsregler, og det er forbrugerens eget ansvar at sikre, at disse bliver overholdt. Reglerne er bl.a. at:

Her kan du se hvad du evt. skal betale punktafgift af og hvor meget: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oid=2234817&vId=0

Fredagsslik leverer også til resten af Europa og Kina:

Fredagssliks fokus er, at levere mærkevarer til markedets laveste priser i et transparent system. EU arbejder også for et ”Digital Single Market”, se f.eks. her: https://youtu.be/mTeqrJJPkfg

Et digitalt fællesmarked er til stor fordel for forbrugerne. Vi tror på at en typisk familie, der primært handler hos os, får en hyggeligere hverdag, da de hver fredag nemt og hurtigt hive slikken frem og nyde alle deres yndlings slikprodukter.  

Udover de gode besparelser har Fredagsslik samtidig alle de kendte fordele ved onlinesalg af slik online. Du får med tid en den travle hverdag, da UNBOXING hygge hjemme fra, kun kræver at du lige hiver pakken med slik frem, og så kan du derhjemme få, den gode stemning af hygge, som vi tror på at mange savner i deres hverdag.

Ønsker du at være med til at etablere Fredagsslik i dit land eller by, så kontakt Lars Munch Johansen lmj@shopall24.com.

Mere om afhentning og levering af dine varer

Afhentning: 
Ønsker du selv at afhente dine varer, kan du afhente disse på vores lager dagen efter din bestilling. 

Leveringstid:
Normal leveringstid fra Fredagsslik er 4 – 6 hverdage til Denmark. Leveringstiden er fra du bestiller dine varer, til du får dem leveret. Leveringstid er sammensat af pakketid hos Fredagsslik og forsendelsestid hos fx Shippii, som er vores samarbejdspartner på fragt.


Hvordan får jeg leveret mine varer:
Fredagsslik.com en grænsehandelbutik i Tyskland med leveringsbetingelserne “Frit fra Lager”. Det betyder, at du selv skal stå for afhentning. Ifølge loven er det nødvendigt, at du betaler og bestiller transporten af din varer uafhængigt af Fredagsslik.com. Du kan helt frit vælge transportfirma, eller du kan selv afhente på adressen i Tyskland. Vi samarbejder med Shippii, som leverer fragt sammen med: Bring og Palle transport / DFS.

Hvis du vælger at anvende et fragtfirma:
Du kan helt frit vælge hvilket transportfirma, som du vil benytte dig af. Shippii har daglig afhentning med forskellige fragtfirmaer, som har specialiseret sig i transport til private.
 Shippii har venligst stillet deres priser til rådighed på Fredagsslik.com, så du i hele købsprocessen har mulighed for at se din fragtpris. Fragtprisen sættes efter, hvor mange kg du køber.
Hvis du vælger et helt 3. fragtfirma, vil vi bede dig informere os om dette.

Sådan bestiller du fragt:
Først vælger du varer hos Fredagsslik.com
Du går til Fredagsslik.com check ud og betaler for dine varer
Dernæst bliver du guidet/redirected automatisk videre til Shippii og du vælger nu transportløsning
Du går til transportfirmaets check ud og betaler for transport


Har du glemt at bestille fragt:
Har du ikke fået bestilt transport, da du lagde din indkøbsordre hos Fredagsslik.com, kan du finde et link til transport firmaets hjemmeside i din ordrebekræftelse fra Fredagsslik.
Ønsker du yderligere information om transporten eller andet, som vedrører transporten, kan du kontakte Shippii:

 

Vi holder til på disse adresser:

Adresse:
ShopAll24 Germany Gmbh
Apenrader Str. 41-45
24939 Flensburg
Tyskland 

Lageradresse:
Werkstrasse 8
24955 Harrislee
Tyskland

Og vi kan altid kontaktes på Fredagsslikservice@Fredagsslik.com eller på tlf. nr.: 7060 5660 i hverdage kl. 10-13, hvis du har brug for vores hjælp eller har spørgsmål til os.

Vi vil glæde os til at høre fra dig.

Happy Shob’ning :)

Team Fredagsslik