Product was successfully added to your shopping cart.

  • ALKEMIE PINDE NO MORE - Hydrolift booster ALKEMIE PINDE NO MORE - Hydrolift booster

ALKEMIE PINDE NO MORE - Hydrolift booster

0,05 liter /

Lagerstatus: På lager

29646
5.92920 kr. / liter

Varebeskrivelse

En umiddelbar loading behandling for en tør hud udsat for dannelsen af ​​rynker, mister fi rmness og elasticitet. Den indeholder innovative, naturlige aktive stoffer i højest mulige koncentrationer - en biotilgængelig, lavmolekylær hyaluronsyre og ekstrakten fra Acmella oleracea som fungerer lignende anlæg botox. Det giver hurtige virkninger af multidimensional hydrering og hud stramning, reduktion af de cykliske mikro spændinger efterligne muskler, synlig reduktion dybde og ”fi lling” af rynker. Perfekt til at supplere din favorit creme, maske eller eliksir, eller som et løft under makeup base.  Hvorfor virker det?  Takket være tilstedeværelsen af ​​Glycohal LW, den nye generation af hyaluronsyre, hvis partikler er over hundrede gange mindre end den regelmæssige dem, Hydro Powershot viser den bedste biotilgængelighed for huden. Som en stærk promotor for interdermale penetration, det adgang til dybe hud, påfyldning selv de dybeste rynker lag efter lag. Det stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin, og støtter fibrene i huden, hvilket giver en umiddelbar virkning af hudstramning og løftning af ansigt form. Den unikke ekstrakt af blomster og stilke af Acmella oleracea fra Madagaskar fungerer som en plante botox. Den styrker bærestrukturen af ​​huden og reducerer de cykliske mikro spændinger efterligne muskler, som kan føre til dannelsen af ​​dybe rynker i årenes løb. Dens forebyggende foranstaltninger lad ikke synke huden eller ansigts strukturer hænge på grund af tyngdekraften. Hydro powershot viser forbløffende regenererende egenskaber. Det giver en lang varig og dyb hydrering af huden. Det fungerer perfekt som et løft under make-up base og i den daglige pleje.  Hemmelige opskrift.  Økologisk Glycerin-lang-varigt fugter og bevarer vand i overhuden.  Glycohyal LW- en ny generation af hyaluronsyre. Det er kendetegnet ved størrelsen af ​​dets partikel, der er over 100 gange mindre end den standard, og som følge heraf dens høje biotilgængelighed for huden. En stærk promotor af interdermale indtrængen - det bringer virkninger på flere niveauer, trænger ind i dybere hudlag og skaber mikro-lag, fyldning selv dybe rynker. Det øger den biologiske aktivitet af celler. Det stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin. Det øger væsentligt størrelsen af ​​hudens hydratisering ved at stimulere produktionen af ​​hyaluronsyre.  Gatuline Expression- et uddrag af blomster og stilke af Acmella oleracea, en medicinsk plante fra Madagaskar. Giver synlig stramning af huden og reduktion af rynker allerede efter den første ansøgning. Det reducerer cykliske mikro spændinger efterligne muskler, som i årenes løb, fører til dannelsen af ​​dybe rynker og hængende i ansigtet strukturer på grund af tyngdekraften.
Ingredients

INCI: Aqua, Glycerin, natriumpolyacryiat Stivelse, hydrolyseret Glycosaminoglycaner, Acmelia oleracea ekstrakt, hyaluronsyre, xanthangummi, natriumphytat, benzylalkohol, dehydroeddikesyre, Parfum, Benzyl Salicylate, coumarin, linalol, Limonene, Alpha-Isomethyl ionon.    Vigtigste Ingredienser: Glycohyal LW, Gratuline Expression, organisk glycerin.

INCI: Aqua, Glycerin, natriumpolyacryiat Stivelse, hydrolyseret Glycosaminoglycaner, Acmelia oleracea ekstrakt, hyaluronsyre, xanthangummi, natriumphytat, benzylalkohol, dehydroeddikesyre, Parfum, Benzyl Salicylate, coumarin, linalol, Limonene, Alpha-Isomethyl ionon.    Vigtigste Ingredienser: Glycohyal LW, Gratuline Expression, organisk glycerin.